Over ons

Ergotherapie de Kempen is (her)opgericht vanuit de Ergotherapiepraktijk Veldhoven ,welke reeds in 2005 is opgericht door Josette de Nivelle.

De praktijk biedt ergotherapie aan volwassenen in de gemeente Eersel en de gemeente Veldhoven. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van Ergotherapie Nederland. De rechten en plichten van de ergotherapeut zijn vastgelegd in de beroepscode van Ergotherapie Nederland. Op aanvraag ter inzage.

                

Onze ergotherapeuten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van de beroepsorganisatie van ergotherapeuten.
Daarnaast is de praktijk aangesloten bij ParkinsonNet MS Zorg Nederland en bij EDOMAH (dementie).

Wij hanteren een werkwijze conform de Wet op de Persoonsgegevens en de Wet op de Paramedische Beroepen en waarborgen daarmee de privacy van onze cliënten wat betreft veiligheid cliëntgegevens, dossiervoering en declaratieverkeer.

Indien u een klacht heeft over uw ergotherapeut dan kunt u dat altijd eerst met hem/haar bespreken. Levert dit geen bevredigende oplossing dan conformeren wij ons als praktijk aan de wet klachtrecht cliënten zorgsector. Voor meer informatie vraag uw ergotherapeut naar de folder of neem contact op met :

Ergotherapie Nederland
Orteliuslaan750                         
3528 BB Utrecht
tel: 030 262 8356

Ergotherapie De Kempen maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring