Het team

Josette de Nivelle & Martine Lallemant

Wij zijn 2 enthousiaste ergotherapeuten die vanuit ervaring en kennis creatieve oplossingen willen bedenken voor onze clienten.
Daarbij blijven we openstaan en luisteren om steeds af te kunnen stemmen op de vragen die we krijgen in het contact met mensen.
Dit geldt voor zowel clienten als collega’s waar we dagelijks mee samenwerken.

Elke situatie vraagt om een frisse blik en verrassende oplossing op maat.

Van heel simpel soms tot erg ingewikkeld. Als het makkelijk opgelost kan worden doen we dat, als er veel bij komt kijken gaan we door tot het maximale bereikt is als dat gewenst is. Met regie voor de persoon zelf en zijn omgeving.

Samenwerking

Voor een optimale afstemming werken wij samen met andere zorg en hulpverleners. Verder zorgen we binnen diverse netwerken ervoor dat we onderling goed weten wie wat doet en hoe we elkaar snel kunnen vinden. Dat werkt wel zo prettig! Voor u minder zorg en gedoe als hulpverleners goed samenwerken.

Ons vak gaat uit van bijzondere betrokkenheid bij uw bijzondere , alledaagse leven!

Ergotherapie De Kempen maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring