Collega ERGOTHERAPEUT gezocht!!

|

Ergotherapie de Kempen is vanwege groei op korte termijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste en zelfstandige ergotherapeut die ons team wil aanvullen en versterken met een ondernemende gedrevenheid en die oog heeft voor zowel het alledaagse als het persoonlijke van de cliënt.

De aanvang van het dienstverband is zo spoedig mogelijk en zal aanvankelijk minimaal 16 uur per week zijn. De verwachting is dat het aantal uren in de loop van de tijd zal toenemen. Je krijgt hierbij ook alle ruimte om zelf je werkveld te exploreren.
Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt in onderling overleg bepaald.

Functie eisen

Als toekomstig collega moet je:

  • beschikken over enkele jaren eerstelijns werkervaring als ergotherapeut.
  • brede interesse hebben binnen het vak.
  • Bij voorkeur ervaring en/of opleidingen hebben gericht op valpreventie, reuma, en dementie.
  • bekend zijn met cliënt-systeemgericht behandelen, waarbij het betrekken van de mantelzorgers en andere behandelaars voor jou als essentieel onderdeel wordt gezien.
  • beschikken over een verantwoordelijke, ondernemende instelling en in staat zijn om geheel zelfstandig te werken.
    binnen een multidisciplinair team kunnen functioneren en je eigen netwerk kunnen onderhouden.
  • in het bezit is van rijbewijs en auto.
  • ingeschreven staan in het kwaliteitsregister Ergotherapie en DTE gecertificeerd zijn.

Wij bieden

Een werkplek waarbij enthousiasme, collegialiteit en het delen van ervaring essentieel is. Onderling is er een grote persoonlijke betrokkenheid. Er is voldoende ruimte om je eigen stijl en werkwijze met ons te delen en we van elkaar kunnen leren.
Je krijgt een gevarieerde doelgroep aan cliënten en bent werkzaam in een ruim werkgebied waarbij je grote vrijheid hebt voor persoonlijke voorkeur en specialisatie.

Sollicitatieprocedure

Ben jij na enige jaren ervaring op te hebben gedaan toe aan nieuwe stap in deze regio neem dan met ons contact op per mail of brief. Gezien het huidige werkaanbod zullen wij, zodra er geschikte kandidaten zich aanmelden, op korte termijn de sollicitatiegesprekken starten.
Een email kan gericht worden aan: info@ergotherapiedekempen.nl
Een brief kan gezonden worden naar: Ergotherapie de Kempen, Gebint 1F 5521 WD Eersel

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Josette de Nivelle op 06-55582023 of
Martine Lallemant 06 38546956.

Ergotherapie De Kempen maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring