Versterk ons ergoteam de Kempen

|

Nadat wij ruim anderhalf jaar geleden een eigen doorstart hebben gemaakt zijn wij inmiddels, werkend vanuit onze vesting in Eersel en Veldhoven, uit ons jasje aan het groeien. Dankzij onze ruime ervaring, goede contacten en uitgebreide netwerken met andere disciplines en verwijzers, gaat het Ergotherapie de Kempen voor de wind. Verwijzingen en samenwerkingsopdrachten stromen binnen en dit geeft ons veel energie binnen ons mooie vak. Dagelijks zien wij de mensen (m.n. thuis) met een grote diversiteit aan zorgvragen.
Wij willen dit mooie werk voortzetten en uitbouwen wat maakt dat een aanvullende collega zeer welkom is. Kwaliteit en ervaring, om cliënten optimaal te kunnen begeleiden en adviseren, hebben wij hoog in ons vaandel staan. Dit zoeken wij dan ook in de collega die onze praktijk wil komen versterken.

Functie eisen:
Als collega zoeken we iemand die:
• meerdere jaren werkervaring als ergotherapeut heeft
• enthousiast is en graag van afwisselend werk houdt.
• beschikt over een verantwoordelijke, ondernemende instelling en
die in staat is om geheel zelfstandig te werken.
• makkelijk contact maakt met anderen.
• binnen een multidisciplinair team kan functioneren en een eigen
netwerk kan opbouwen en onderhouden.
• in het bezit is van rijbewijs en auto.
• ingeschreven staat in het kwaliteitsregister Ergotherapie en DTE
gecertificeerd is.

Wij Bieden:
Een geweldige baan waarbij afwisseling en uitdaging elke dag aan de orde zijn.
Onderling is er een grote persoonlijke betrokkenheid. Er is voldoende ruimte om je eigen stijl en werkwijze met ons te delen zodat we van elkaar kunnen leren.
Je krijgt een gevarieerde doelgroep aan cliënten en bent werkzaam in een ruim werkgebied waarbij je grote vrijheid hebt voor persoonlijke voorkeur en specialisatie.
Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt in onderling overleg bepaald.

Sollicitatieprocedure
Past bovenstaande precies bij wat jij wilt en kan bieden of weet je iemand die op zoek is en zo’n uitdaging aan kan? Reageer dan zelf of tip de ander. Bij ons aansluiten kan tot mooie veranderingen leiden!
Een email kan gericht worden aan: info@ergotherapiedekempen.nl
Een brief kan gezonden worden naar: Ergotherapie de Kempen, Gebint 1F 5521 WD Eersel

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Josette de Nivelle  06 55582023 of
Martine Lallemant 06 38546956

Ergotherapie De Kempen maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring